Skip to main content

BENGKUNG MAKAN HATI U OLLS

Salam semua,

Amboiihh kemain lama Kak Vidah tak update blog. Sorry sangat, cuma Kak Vidah nak share berita baik untuk kaum perempuan, para ibu, anak dara dan bukan dara.

Kak Vidah nak tanyalah korang ni pernah pakai bengkung atau girdle tak? Amboi kemain straight to the point. Pernah dengar nama sajat? Ala yang popular tu sebab dia lelaki nak jadi perempuan. Mesti pernah dengar kan, kalau google nama dia, berlambak keluar.

Kalau pernah dengar bagus, sebab salah satu produk dia memang bagus iaitu bengkung gold dan girdle. Kak Vidah namakan bengkung makan hati. sebab bila orang tengok, terus makan hati..kahkah

adik ni review bengkung dalam blog dia

latest bengkung

size

girdle


makan hati tak tengok body Marion Counter.

PREORDER DIBUKA SEKARANG
BENGKUNG SIZE S DAN M AVAILABLE

WHATSAP 0139729066
WHATSAP 0139729066

Comments

Popular posts from this blog

macam mana nak jadikan baju anda yang kosong dan kusam MENJADI CANTIK, MENARIK DAN BERSERI-SERI

Assalamualaikum semua,

WHATSAPP 0139729066
WHATSAPP 0139729066

Korang tahu kan, raya kita pada tahun ni ialah pada 6 Julai 2016. Ni dah nak masuk bulan 2, so maksudnya kalau korang masih tak pilih lagi baju raya atau masih pening nak buat baju style macam mana, aku ada sedikit idea sebagaimana di bawah:

http://shidalife.blogspot.my/2015/12/baju-raya-2016.html

Siapa yang kat sini  dah buat baju raya? tak kisahlah dah siap atau masih di tailor. Pilihan aku dan family setiap tahun memang plain. sebab apa, banyak kelebihan kain kosong ni. senang nak matchy satu family, senang nak jahit hiasan yang korang berkenan dan lebih nampak happening dan ceria gittewww.

haritu aku ada cerita pasal hiasan kan. ni aku nak sambung lagi untuk memudahkan kerja korang. tak kisahlah korang buat jubah ke, kebaya ke, kurung moden ke atau kimono sekalipun, korang boleh tampal dokoh patch ni di baju atau tudung korang. kompem meletop baju raya korang. Percayalah. tak tau apa itu dokoh patch, tengok gambar di bawa…

penjimatan berganda, aku gembira

salam hujung minggu semua, apa khabar malaysia? mesti tengah senyum sampai ke telinga kan sebab malaysia menang 1-0 dengan myanmar tadi. heh, memang terbaik ah gol tu walau first game permainan agak hambar. yang penting malaysia menang, yahoooooooo.
hari ni aku nak cerita sikit pasal price tag. korang pernah x compare harga masa beli barang? xkirala barang apa yang korang beli tapi pernah x korang perasan yang harga satu-satu barang memang ada beza di kedai yang berbeza.
ok, aku bagi contoh, tadi aku pegi mid (as usual kannn) sebab nak top up sikit barang mekap, biasalah perempuan kan, mekap dan barang-barang toiletries ni sangat penting. mula-mula aku pegi guardian sebab situ aku selalu beli safi rania (yup, im safia rania user for almost 5month n im quite satisfied). selalunya kat situ ada less either 10% and 15%. harini cuma ada best buy je. so aku terpk mungkin watson lebih murah
so, aku sanggup naik escalator ke tingkat 1 (guardian G level) since nak harga lebih murah tapi malan…

tempat-tempat yang aku lawat di surabaya

banyak lagi tempat yang aku x pegi yang popular macam jembatan suramadu (terpanjang di asia), tempat wali songo (antara orang islam terawal) tapi yelah masa membataskan. tapi sekurang -kurangnya sedikit sebanyak aku kenal la bandar surabaya nieh. (^___^)
SILA BACA DARI BAWAH KE ATAS.....hehe

8) darmo factory outlet - factory outlet kat sini langsung x heaven macam di bandung, so aku x membeli sangat kecuali adik lelaki aku je yang teruja sebab dia xpegi bandung ari tu.....hehe


darmo factory outlet , sini memang x banyak so redah jelahh

adik lelaki aku ni jakun ckit, aku x heran langsung sbb baju x lawa dowh

pegi mana-mana tempat mesti ada muka mama aku nieh..hehe
7) tunggalangin - aku ingat apala yang special sangat kat cni. bukan main lagi dicanang-canang oleh orang indonesia tapi rupanya ia hanyalah tempat barangan kulit yang imitate. katanya barangan di sini dieksport ke luar negara. aku x minat sangat ngan barangan kulit nieh lebih-lebih lagi imitate product


if u like imitate bra…