Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2011

my first day of PI

eh eh lama betul aku x update blog ni, bukan setakat bersawang ye, dh berkulat n berlumut lagi.....ya ampunnnnn mintak maaf sangat ye blog sebab kalau nk mintak maaf kat readers ada ke yg baca lagi...huhu
xper, aku akan update secara pukal arini, jangan pulak korang nak muntah ye baca. banyak betul cerita nak citer pada blog ni tapi aku nk start kenapa aku boleh online sekarang ni....mesti nak tau kan sebab sekarang umah aku dah ada internet (eh shida loser gle sebelum ni xder ke?) memang x der sebab rumah lama xder. aku mls nak pasang rumah lama
oh, aku dah pindah rumah baru walaupun kecik tapi bolehlah since aku duduk ngan adik aku....dan kelmarin broadband aku iaitu apa die ye.....jeng jeng jeng P1 4G. aku dulu x percaya ngan broadband ni, aku nak streamyx atau unifi je tapi mcm mana aku boleh terpedaya dan daftar....tungguuuuuuuuuuuuuu

nak merepek lagi : suke betul pakai PI sebab laju n rebate 50% on first 3 months