Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2014

hadif 9 months

Assalamualaikum u olls

Dari sehari ke sehari semangat nak update blog kian berkurang. bukan tak ada masa tapi pemalas...hahaha. tapi aku akan gagahkan diri jugak nak update since nak update pasal anak kesayangan.
hadif makin aktif lepas sembuh demam last week. hadif ni jenis budak baik (puji anak sendriri boleh kan, kalau bukan mak dia yang puji, saper lagi), dia jarang meragam like menangis sesuka hati. mamatok panggil dia * budok tok bunyi soro * (budak tak ada suara) sebab suara dia jarang berbunyi. dia gelak ke, dia joget ke tapi mulut tak berbunyi...hahaha
sebenarnya dia berbunyi jugak tapi mostly depan daddy n mommy dia je. tak kisahlah kan. dia still tak gagah lagi nak berjalan, kalau berjalan sambil pegang-pegang boleh tupun tak lama. hadif kuat makan, kuat minum susu tapi badan still kurus. cukup suka suapkan dia makan sebab dia telan je apa saja. 
mula-mula suap breakfast, lepas tu bagi bubur, lepas tu bagi minum petang ( benda lembik like akok, pulut, apa sajalah makan peta…

gambar hadif

ni random pics hadif since 8 months until latest one yesterday piccas