Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2010

selagi bernafas, selagi tu la kite perlukan duit

eh eh...entry ni pasal my business aku. sbb, aku ni sbnrnya selain dr blog, aku turut menjual tudung di office and bukak booth. tapi itu dilakukan oleh my partner disebabkan aku mmg xder masa, kerja kan...aku nk sgt tolong tapi x leh...sob...sob

so, 3 hari start dr 27/7/10 - 30/07/10- aku bukak booth di MIDA KL Central, jualan memang alhamdulillah. sbnrnya, aku punye koleksi tudung mmg banyak tapi x semua di upload di internet sbb yang kat internet aku mmg pilih2 je. especially tudung ekin, aku mmg x jual kat internet sbb aku risau kalau anta kot2 die punye anak akan patah...kesian my darling cust

nasi tambah: selagi terdaya aku akn cube buat duit utk menambah pendapatan

blog aku yang satu lagi

semua kawan2 tercinta, aku dh upload banyak tudung2 comey utk semua d blog ku yg satu lagi....selamat mencuci mata n one more start 1 aug ni aku akan start promosi raya.....semua aku akn jual ngan harga murahhhh......lets shopp banyak2 k

cerita dari bandung

pasar baru lumayan sehh angkutan kota bandung airport welcome to bandung
lcct
memang banyak yang cerita kan tapi aku akan cerita apa yang berbeza antara indo ngan malaysia
- shopping place: memang banyak tempat di bandung yang boleh buat kamu gle dan $$$ duit melayang terus. antara tempat wajib pasar baru (aku baru sedar yang aku membeli 8 pasang baju kurung), rumah tas tangan (7 tingkat yang penuh dengan beg saja), rumah mode ( banyak barangan berjenama dengan hara murah bangat sehh), jalan riau (banyak tempat membeli-belah like heritage n so on).
- makanan : lebih kurang malaysia cume nasi die agak lembik tapi aku agak x suke sbb de x sediakan kuah, so makanan memang kering. tapi paling aku suke es buah memang buah pure like sirsak (durian belanda), mangga, limau.....memang sangat rasa buahnye. yang unik, ialah ada buah yang dibakar dan diletak cheese like tomato, jagung and pisang. semuanya dibakar n diletak cheese.... sedappp
- pengangkutan : senang sbb pengangkutannya 24hrs like angkutan …

saya teruja

saya teruja sbb esok saya nk kuar dr malaysia, bukan jauh pun ke bandung je tp sbb ini kali pertama, maka saya sgt teruja (saya bukan org kaya, sederhana je). saper pernah pegi sana silela share ngan saya.... tempat yang murah, barang apa patut beli n so on.

saya pegi ngan mama n adik n kawan2 mama....:)

kenapa ada lelaki yang howt mcm jacob

uuhhh, semua sekarang tengah gle nk tengok eclipse kann....saper2 yang follow dr saga, new moon n eclipse (the latest) pasti teruja gle nak tengok kan especially pompuan....i pun teruja jgk since dh lama tunggu and review trailer mcm best je....so kebetulan i punye off day jatuh semalam apalagi lps settle kan keje i pun pegi mid beratur nk beli tiket....nasib baikla dapat sbb semua sold out ada midnite je

tapi lps tengok keterujaan i hilang sikit demi sikit tapi yg bestnya eclipse nie, die mskkan unsur humor, okla tapi still boring for me, orang lain i xtaula...

nasi tambah: auummmmmm