Friday, July 9, 2010

kenapa ada lelaki yang howt mcm jacob

uuhhh, semua sekarang tengah gle nk tengok eclipse kann....saper2 yang follow dr saga, new moon n eclipse (the latest) pasti teruja gle nak tengok kan especially pompuan....i pun teruja jgk since dh lama tunggu and review trailer mcm best je....so kebetulan i punye off day jatuh semalam apalagi lps settle kan keje i pun pegi mid beratur nk beli tiket....nasib baikla dapat sbb semua sold out ada midnite je

tapi lps tengok keterujaan i hilang sikit demi sikit tapi yg bestnya eclipse nie, die mskkan unsur humor, okla tapi still boring for me, orang lain i xtaula...

nasi tambah: auummmmmm

No comments: