Friday, July 30, 2010

selagi bernafas, selagi tu la kite perlukan duit







eh eh...entry ni pasal my business aku. sbb, aku ni sbnrnya selain dr blog, aku turut menjual tudung di office and bukak booth. tapi itu dilakukan oleh my partner disebabkan aku mmg xder masa, kerja kan...aku nk sgt tolong tapi x leh...sob...sob

so, 3 hari start dr 27/7/10 - 30/07/10- aku bukak booth di MIDA KL Central, jualan memang alhamdulillah. sbnrnya, aku punye koleksi tudung mmg banyak tapi x semua di upload di internet sbb yang kat internet aku mmg pilih2 je. especially tudung ekin, aku mmg x jual kat internet sbb aku risau kalau anta kot2 die punye anak akan patah...kesian my darling cust

nasi tambah: selagi terdaya aku akn cube buat duit utk menambah pendapatan

No comments: