Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2016

LAST POSTAGE ESOK YE DARLING SEMUA 29 JUN 2016

Assalamualaikum semua,
Harini dah 23 Ramadhan. Harapnya kita mengambil kesempatan untuk melipatgandakan amalan ibadat. Aku jugak berdoa agar kita dapat bertemu lailatul qadar.
Harini tak nak berceloteh panjang cuma nak share pasal testimoni cust untuk dokoh patch dan diamond patch. Alhamdulillah, permintaan memang tak putus-putus samada online atau offline. Sayangnya esok ialah last postage ye iait 29 Jun 2016. So, siapa nak sempat lagi buat bayaran harini dan item akan di pos esok harinya. Kalau tak, beraya dengan baju kosonglah korang *nangis bucu katil*
Cepat whatsapp aku sekarang untuk tengok patch yang available. Diamond patch takder lagi orang share. Nanti ada, aku share pulak ye.

0139729066
0139729066