Tuesday, June 28, 2016

LAST POSTAGE ESOK YE DARLING SEMUA 29 JUN 2016

Assalamualaikum semua,

Harini dah 23 Ramadhan. Harapnya kita mengambil kesempatan untuk melipatgandakan amalan ibadat. Aku jugak berdoa agar kita dapat bertemu lailatul qadar.

Harini tak nak berceloteh panjang cuma nak share pasal testimoni cust untuk dokoh patch dan diamond patch. Alhamdulillah, permintaan memang tak putus-putus samada online atau offline. Sayangnya esok ialah last postage ye iait 29 Jun 2016. So, siapa nak sempat lagi buat bayaran harini dan item akan di pos esok harinya. Kalau tak, beraya dengan baju kosonglah korang *nangis bucu katil*

Cepat whatsapp aku sekarang untuk tengok patch yang available. Diamond patch takder lagi orang share. Nanti ada, aku share pulak ye.

0139729066
0139729066

patch 8 gold
antara patch paling famous sebab dia besar dan panjang
(UPDATED : ada color silver  and black sahaja)

patch 18 gold
 mula-mula patch ni tak popular sangat tapi lepas tampal nampak macam cantik jugak.
ada 2 pcs saja lagi

patch 14 silver
ramai jugak supa patch ni especially mommy yang beli ni untuk anak perempuan

patch 1 gold
ni famous design ni tapi lama supplier tak restock. so last restock 2 weeks, aku borong patch ni color gold, silver and black. masih available, siapa nak boleh whatsapp

patch 17 silver
patch ni sama dengan patch 8, size medium. dia ada satu lagi size small.
memang antara corak yang paling famous
(UPDATED : ada color gold and black sahaja)

patch 5 silver
ni antara design yang popular jugak since Rizalman, Bella Ammara pun guna corak ni kat jubah dan telekung mahsuri.

patch 17 gold
sama macam patch di atas
(UPDATED : ada color gold and black sahaja)



1 comment:

ddjfr said...

dd jugak tak gosok tampal lagi patch yang beli aritu. tak buat baju baru..beli baju raya pun yg mmg dah ada patch.