Saturday, June 30, 2012

siapa suka jam casio?

this is sticky post, new post please read below :)


hi u olls


siapa suka jam atau suka kumpul jam. aku suka, hubby aku lagii suka. aku nak jual jam casio dulu untuk permulaan dulu, lepas ni aku nak jual jam vintage. aku ada beli jam vintage guess (aku buat sebagai hantaran ye). nati kahwin, aku tunjuk. 

so, untuk permulaan, aku nak jual jam casio. jenama ni kalau korang penggemar jam (yang harganya mampu milik) korang memang kena ada satu sebab ianya memang trendy dan in sekarang. korang boleh tengok yuna, lisa surihani, hazama dan ramai lagilah (bagi kategori artislah)

bagi kategori famous blogger like shea rasol, ami , maria elena dan ramai lagilah yang memang pakai jam ini. pendek kata, kalau korang perasan jenis perempuan yang stylo mylo ni memang akan ada koleksi jam casio *jenama lain pun diorang ada* tapi casio wajib ada satu. 


so, mari kita cuci mata nak. tapi jangan tanya aku model apa ye. yang aku tau model data bank dan original :)



berkenan email me : jarumbenang3@gmail.com
harga memang murah sebab semua design di bawah kurang dari RM200


casio 1
ada grey dan gold color

casio 2
 ada grey dan gold color
casio 3
ada grey dan gold color
casio 4
ada grey dan gold color

casio 5
ada grey dan gold color

contoh design 3
casio 6
ada grey dan gold color

casio 7
ada grey dan gold color


terpulang pada korang samada nak pakai gold atau grey. kebanyakan perempuan suka gold, lelaki pulak suka grey tapi ikut citarasa masing-masing. 


contoh artis dan juga blogger yang pakai jam casio, antaranya ialah:













8 comments:

pinky said...

ori ya?

shidaidris said...

ori yang, x jual kalau x ori

Anonymous said...

Berapa hrga yg casio 6 tuh?

Anonymous said...

Casio 3 tu berape

Shida Idris said...

sila email ke jarumbenang3@gmail.com

emilda kazumi said...

kak nak tanya jam nie ringan ke x?? yg sy beli online tu ringan..nak pastikan jela..takut yg sy beli tu bukan original..terima kasih

emilda kazumi said...

nak tanya jam nie mmg ringan ke.

Shida Idris said...

mmg ringan yang