Sunday, June 3, 2012

WEDDING STORIES 17 : puan not yet :)

selamat pagi u olls

semenjak tarikh kahwin makin dekat, tidur pun x lena sangat. kadang-kadang orang kata tidur cukup syarat, tidur kejap bangun, kejap lena. memang x nyenyak sbb banyak sangat benda nak fikir

preparations banyak lagi x siap, mampu u olls. hantaran x gubah lagi since tunggu auntie gubahkan. baju ada lagi nak tambah beading (baju dan tudung banyak yang x kena tapi i will blog about this later). masalah lain pun banyak juga muncul tapi terlalu P&C.

semua masalah tersebut membuatkan 3 ulser tumbuh di mulut yang semakin membesar dan membuatkan cara aku makan pun dah macam pelik. belum campur jerawat besar bagak like spotlight di atas hidung. peerghhh, memang nanti harula mak andam nak sembunyikan jerawat tu. 

sapa ada petua nak hilangkan jerawat besar ni dengan cara yang cepat, please share with me. im desperate like crazy. muka pun x sempat nak buat facial bagai. haih

banyak lagi nak story tapi yelah otak sangat bercelaru sekarang.orang kata, kena banyak rehat dan tidur cukup.oklah, mak nak tidur sekarang.

kalau sempat, esok mak update lagi. kalau x, tunggu mak update lepas kahwin. doakan perkahwinan mak bahagia hingga ke syurga dan semuanya berjalan lancar seperti dirancang.  :)

byee uollss

No comments: