Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2017

PART 2 : WHAT TO WEAR FOR RAYA 2017

Assalamualaikum semua,
Bertahun baru nak sambung part 2 - apa nak pakai sempena raya 2017. Sapa yang tak baca lagi part 1 boleh baca sini ye:
PART 1
DESIGN KETIGA - ROPOL
Seriously, ropol will be so in this year. Memang akan banyak mendominasi (kemain ayat) sempena raya. Kalau korang perasan dah ramai para founder baju ni buat baju ropol. Ropol di tangan, di baju, di kain dan di dada. In fact design kedua dan ketiga aku pun akan guna ropol.....haaa..kelass gituh.

Di bawah ialah contoh, kot-kot lah korang nak jadikan inspirasi:






DESIGN KE -  4 PUN ADA YE, NAK TAU TAK?