Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2010

raya sakannn

ni adalah gambar rawak yang dipilih semasa raya pertama n kedua sahaja. byk lg pics tapi natiku upload lagi yep.

sebut pasal raya

uuuuiiii.....kurang sehari saja lagi kita akan menyambut syawal. cepat betul ms berlalu, rasa mcm x percaya hampir sebulan dh berpuasa. sebut psl raya apa yg best eh

1) dapat jumpa sanak saudara yg jarang jumpa sbb msng2 sibuk ngan agenda msg2 kan
2) dapat sembahyang raya (ms dgr takbir raya mesti rasa nk menangis kan)
3) persiapan raya like mengemas rumah, beli biskut (dh tua2 ni biskut semua yg tunjuk2 je)
4) malam raya plg heaven sbb nak memasaka, mengemas secantik yg mungkin rumah, gosok baju baru n mcm2lah
5) kunjung mengunjung, kalau bukan raya mmg x pegi umah jiran2 atau sedara...huhu
6) duit raya - dulu ms kecik mmgle seronok, hulur tangan je, dh besar kena bg duit...adeihh
7) program raya - citer2 dan apa saja program raya mmg menarik cume aku lebih suke tgk bersama keluarga

SELAMAT HARI RAYA SEMUAA

shopping raya

semalam temankan adik n seseorang beli persiapan raya, aku? aku dh puas shopping, raya bgku cukup ngan baju kurung sepasang je
locations, out, enjoyy the pics..mls nk tulis