Thursday, June 7, 2012

WEDDING STORIES 18: akad settle, reception settle

Assamualaikum u olls

phewww, my wedding almost settle. only for second reception not settle yet for this coming saturday. 
lega gila ye akad dah selesai sebab itulah yang paling penting kan. sebab semua dah halal dan aku pun selamat bergelar isteri kepada wan muhammad wan sulaiman.

harini pulak majlis reception yang mana sangat penting, jemputan lebih kurang 700 tapi yang datang kurang dari jumlah tersebut. mungkin disebabkan x leh cuti. agak ralat sebab ramai kawan-kawan aku yang x datang. masa nilah aku nak jumpa kawan-kawan yang dah lama x jumpa tapi yelah masing-masing ada komitmen kan.

sekarang, aku memang mengantuk gila sebab pagi tadi bangun awal lepas tu semalam tidur pukul 4 nak siapkan photo booth and guest book and bla bla bla.

solemnization day

reception day

esok aku ada post wedding. kena bangun awal sebab lepas subuh kena bergerak ke tempat tersebut. tempat dirahsiakan buat sementara. tungguuuuuuuu my picccas ya

2 comments:

reena said...

Cantiknyaa awak! Love your dresses!

shidaidris said...

tq dear, baju kamu pun comel