Friday, December 10, 2010

my sad convocation day but still memorable

huhu...i have experience 2 times amik skrol ni tapi dua2...sedih dan pahit....ehehe...lebih2 kan aku nieh

ok,, mula2 dip punye convo. ake bertolak ke uitm dr perlis (sbb baru balik kenduri my uncle) tapi nak jadik cerita, mama aku sakit perut yg amat atau kategori ciri-birit yang xboleh tengok signboard toilet, restroom atau gambar lelaki dan perempuan sebelah-menyebelah . masuk je toilet tanpa banyak cakap, tanpa sempat menanggalkan seluar dengan elok dan kemas, duduk terus keluar.....ok sedikit kotor di sni.

so, menginap di rumah auntie ku di subang tapi cirit - birit mamaku untuk keesokan hari pun masih belum sembuh dan menyebabkan muka mama aku macam ayam berak kapur atau tertelan kapur (kalau boleh aku nak scan muka mama aku). dan menyebabkan habis saja amik skrol, terus pulang tanpa sempat jumpe kawan2 yang lain dan sempatlah amik gambar 3 keping

satu lagi.....aku kan baru balik dari kenduri dan sempatla kidnap 2 gubahan bunga (kan setiap kali konvo beli bunga) so sebab aku nak nampak lain tapi sebenarnya nk jimat, aku bawak bunga tersebut dari perlis (semangat nieh) tapi sayangnya 2 adikku telah meninggalkan bunga tersebut begitu saja dan apabila balik telah dicuri oleh orang lain. (konvo tu hanya aku, mama, adikku muni dan ify saja yang pergi)..

sedihkan....tu untuk konvo dip saja tau

degree lebih kurang, not so much pics, not meeting friends and with parents only. tapi still masih terasa die punye kemeriahan tapi penat yaaa ampppunnnn, muke kompem melekit2 walau dah solek tebal, ketiak masam, baju basah (apatah lagi kalau jenis baju berlapis2 atau kain tebal)....huhu

No comments: