Sunday, February 9, 2014

dugaan itu hikmah

Assalamuaikum u olls,

Sihat tak, hadif tak sihat sangat since balik tambun sebab die kena cirit- birit. Tadi dah jumpa doc, die bagi air garam tu je. Haraplah hadif cepat okay sebab banyak kali die berak dalam sehari, hampir 10 kali jgklah aku tukar pampers die. Punggung pun dah merah :(

Lepas tu ada dua kali barang shaklee aku ada masalah sampai banyaklah masa, tenaga, minyak aku terbuang.

Tapi aku percaya setiap kesusahan harini akan dibayar di masa akan datang. Alhamdulillah, shaklee punya produk tak perlu diperkenalkan lagi, sebut saja orang dah kenal. Mmg hari-hari ada org pm, whatsapp aku.

Paling best ramai mommy dah mula nak fully breastfed lps aku share pengalaman aku.

Apa yg aku share semuanya dari pengalaman sendiri atau cust ye. Nati aku akan keep sharing n update. InsyaAllah

Chinese New Year haritu kami satu family pegi Perak, main air kat the lost world of tambun. Malas cakap banyak, jom layan gambar













No comments: