Monday, May 12, 2014

hadif 10 months,cepatnyaaa masa berlalu

Assalamualaikum u olls,

Baru je update pasal hadif 9 months, minggu ni hadif dah 10 months. nampak nauu kemalasan update blog aku begitu terserlah. Harini ada masa sikit, jom aku update pasal hadif. 

aku happy sekarang kat kelantan, dok ngan parents, mauuu tak happy . oh, btw adik aku munira yang mengajar di sabah dah boleh trf ke kelantan. start sekolah baru semalam. semua terkejut kenapa adik aku cepat sgt dapat balik kelantan, walhal tak sampai 2 tahun dia mengajar di sana. ntahle, rezeki dan of course adalah guna orang dalam...hahaha

setiap minggu pasti aku akan jalan-jalan ngan hubby and hadif. kalau tak jalan-jalan, hubby aku akan mengamuk (-__-). last week, aku pegi di taman tengku anis. first time pegi, yes im such a noob. taman tengku anis tu taman permainan. memang besar dan happening.

ada kereta kuda, ada kereta/motor mainan bergerak, ada haiwan, boleh main air ( tak besar pun tapi cukup buat kanak-kanak happy). kalau ada anak-anak yang 1 tahun ke atas atau yg boleh berjalan, memang happy datang sini.

ada rusa, dan bawak hadif tengok, selamba je dia, macam takder perasaan....hahaha. nanti nak pergi lagilah


No comments: