Wednesday, August 20, 2014

YUHUUUU.........IM BACK

Assalamualaikum u olls,

Semalam dapat computer baru, alhamdulillah. Lepas ni akan mula aktif berblogging, insyaAllah. Ko jangan cakap saja shida, buatnya tak, baiklah.

Mula-mula nak cerita pasal hadif, kesian dia sejak demam haritu, dia agak cranky. tak tau kenapa, tapi asyik merengek dan menangis. bagi makan pun nangis, mandi pun nangis, dukung pun nangis, main pun nangis. which is not his attitude.

Hadif anak yang amat menyenangkan sejak lahir sampailah sekarang, Alhamdulillah. dari berpantang sampai sekarang memang senang nak jaga dia, bawak dia keluar, bagi makan. sebab hadif hanya akan menangis kalau dia nak tidur dan tak sihat. selain itu, dia boleh main sendiri atau main dengan abang adam (sepupunya).

kalau suap makan, memang dia akan buat muka cheeky sambil mulut berdecit-decit bunyi, memang kelakar gila cuma lately dia tetap makan tapi nangis. sampai kena marah dengan tokki (abah aku) sebab asyik merengek. masa demam tu oklah sebab dia tak sedap badan, tapi ni dah ok tapi still merengek.

aku takut dia tak selesa kat mana-mana je. any suggestion ke nak kena bawak dia jumpa doc?


ni masa otw pergi besut

sebijik aku time tidur..kahkah

hadif time sihat, sangat cheeky and active

ni gambar hari sabtu, dia demam and moody.
tapi still makan banyak





No comments: