Thursday, November 20, 2014

idris's family

Assalamualaikum semua,


Aku doakan pembaca blog aku kaya dan berjaya.

Lama dah nak cerita, vacation ni memang best kan lebih-lebih lagi bersama family tersayang. Perghhh, dia punya excitement and happiness tu lain macam. Walau terpaksa berhimpit, tunggu queue nak masuk toilet, dengan bisingnya sebab masing-masing ada anak kecik tapi masih lagi tak dapat beat kegembiraan tersebut.

Setiap tahun, kami pastikan ada jalan-jalan. sekitar Malaysia sahaja tapi yang penting kena berjalan-jalan especially adik aku yang sorang tu. kalau takder plan nak jalan-jalan memang bising. Cuma nak set date tu susah since adik aku Munira, dia cikgu so kalau nak jalan-jalan kompem kena tunggu cuti sekolah. Manakala adik aku Siti, dia dah hubby private comp so kalau nak jalan-jalan kena plan awal.
Kalau jalan-jalan jauh, takder sapa nak drive pulak...haha.


1) Ni tahun lepas 2014




kat bawah ni takkan tak kenal kan, cameron highland, lama gila tak pergi tapi ada lagi best, adik aku langsung tak pernah sampai, lameee (-__-)






No comments: