Tuesday, January 26, 2016

macam mana nak jadikan baju anda yang kosong dan kusam MENJADI CANTIK, MENARIK DAN BERSERI-SERI

Assalamualaikum semua,

WHATSAPP 0139729066
WHATSAPP 0139729066

Korang tahu kan, raya kita pada tahun ni ialah pada 6 Julai 2016. Ni dah nak masuk bulan 2, so maksudnya kalau korang masih tak pilih lagi baju raya atau masih pening nak buat baju style macam mana, aku ada sedikit idea sebagaimana di bawah:

http://shidalife.blogspot.my/2015/12/baju-raya-2016.html

Siapa yang kat sini  dah buat baju raya? tak kisahlah dah siap atau masih di tailor. Pilihan aku dan family setiap tahun memang plain. sebab apa, banyak kelebihan kain kosong ni. senang nak matchy satu family, senang nak jahit hiasan yang korang berkenan dan lebih nampak happening dan ceria gittewww.

haritu aku ada cerita pasal hiasan kan. ni aku nak sambung lagi untuk memudahkan kerja korang. tak kisahlah korang buat jubah ke, kebaya ke, kurung moden ke atau kimono sekalipun, korang boleh tampal dokoh patch ni di baju atau tudung korang. kompem meletop baju raya korang. Percayalah. tak tau apa itu dokoh patch, tengok gambar di bawah.









kenapa korang kena grab dokoh patch ni:

1) sebab ni design paling terkini dan limited.
2) paling best iron on je, tak perlu jahit, so sangat jimat masa
3) tak perlu nak kemain menjaga, boleh masuk washing machine tanpa perlu risau

Presenting to u, corak yang available sekarang :







Berita baiknya, aku akan buka PRE-ORDER untuk dokoh patch ni SEKARANG DENGAN DESIGN YANG MEMANG HOT DAN LAKU KERAS. . Harga memang berbaloi especially kalau beli banyak. Serius, korang kena grab untuk raya ni. Sekiranya korang nak design yang selain di atas pun boleh, just whatsapp aku okehhh darling semua..

So, kalau nak book awal-awal
WHATSAPP 0139729066
WHATSAPP 0139729066

p/s: setiap design memang limited tauu. kalau terlepas, gigit jarii atau menangis air mata darah


3 comments:

cik hani said...

nampak so elegen bila tampal "hiasan" tu..
Walaupun baju kosong, letak hiasan tu saje pun dah nampak berseri sangat

cik mah said...

Menarik..lain dr lain lah..

Shida Idris said...

jomlah beli cik hani dan cik mah..hihi