Wednesday, November 10, 2010

tudng makin stylo





aku rasa semua orang nampak kot, gaya tudung berubah begitu cepat dan advance....serius...kalau pegi jalan tar kejap2 ada tudung baru, kejap2 ada tudung jenis lain. kalau dulu kita asyik stick ngan bawal je, sekarang macam-macam ada , malah aku tengok ada yang comel, ada yang over dan ada yang pelik....tapi apa2 pun tetap mebuatkan kita punye banyakkkk pilihan kannn.

aku dh upload tudung baru :)

5 comments:

Mommy Prince said...

SHida ,
tudung yang you pakai baju kuning tu style ape yer?

suke pulak tgk :)

yienjr said...

da, tudung crumple tu kalo pakai tanpa inner ok x? comel la..hukhuk

shida is my name said...

arin, tu cotton shawl ( ala yang selalu yuna pakai belah luar tu)

yien, x tau jugok, tryla tudung die memang comel cuma kedut kuat sgt n kena pandai style kan die

Wanisha said...

Cik Shida,

Leh tak buat tutorial cara2 pki shawl mcm pic 2nd last dgn last tu? style ala2 yuna giteww... hehehe sgt comel la... plz2 buat tutorial

shida is my name said...

hehe....boleh nati i buat tutorial wanisha, nati u tgk blog i satu lagi k