Tuesday, October 8, 2013

Piala Malaysia 2013

Assalamualaikum u olls,

Semua sihat tak? mak punya batuk masih belum hilang walau dah berhari-hari. walau tak teruk sangat tapi agak tension sebab kadang-kadang tekak perit.

oklah, mak nak cerita pasal bola. oh my, tak boleh tahan nak jugak komen pasal game antara TRW dan JDTFC last saturday. korang tengok takkk? 6-1 tu, mak boleh tengok ulang tayang berkali-kali tanpa rasa jemu macam final game Piala Malaysia last year.

the game was awesome sebab pemain JDTFC macam kelam kabut gila dan tak tentu arah. Aku ni nak komen lebih-lebih pasal bola, taktikal dan semua tu memang tak ah tapi yang pasti game tu memang best. sebab player TRW sangat cool dan tersusun, lebih bersemangat dan confident.

mungkin sebab main di tempat sendiri, dengan sorakan dari penyokong yang sangat ramai memang satu bonus. yang pasti, korang kena tengok game tu dan nilailah sendiri

3-1 kocik bona, 6-1 senyum lebar

our captain yang turut menyumbang gol

our legend indra putra
semoga makin ramai player mencontohi indra yg mentutup aurat

our striker, ben 10 dengan meledak 2 gol

our fan haritu
tak sabar nak tunggu game dengan ATM. **nervous**

2 comments:

DuluLain said...

Hmm.. 2-1 kocik bonar, 6 - 1 senyum lebar. Tahniah Kelantan. Semoga berjaya di semi-final nanti.

Shida Idris said...

thanks :)