Sunday, October 27, 2013

TRW vs ATM

Selamat malam semua

haih, batuk aku masih tak hilang-hilang. tak selesa betul, yelah ubat malas makan, last raya haji lagi teruk dok bantai aiss dan ais krim je. heaven weih

sekarang ni game Pahang lawan Sawarak. aku berat hati bgtau Pahang akan menang tapi tak taulah kan, macam orang kata bola tu bulat, anything can happen. sekarang ni Pahang tengah leading lagi.

tapi aku tak nak cerita game malam ni, aku nak cerita game semalam. korang tengok tak game semalam, TRW dan ATM. first half semua tak terkutik ye sebab ATM dah jaringkan 2 gol dari jaringan Marlon. aku dah cuak gila tapi aku istiqamah sambil berdoa ada lagi 45 min, anything can happen.

Tragisnya masa aku nak type nak update status kat fb, bola itu bulat, anything can happen. terus Fakri jaringkan gol dan lepas tu Piya jaringkan gol. sudahnya satus fb aku tulis gooolllllllllllllll je...hahaha. sebab kelam kabut nak cepat update status.

tapi ATM memang best semalam, aku memang kecut perut lebih-lebih 10min terakhir, rasa nak cepat je masa berlalu. pengadil pulak lambat-lambatkan tiup gol, kemainn mengamuk si Bojan Hodak sampai kena sound dengan pengadil...kahkah.

tapi the best player bagi aku semalam ialah Apek, banyak kot save berkualiti yang dia buat. lebih-lebih lagi masa 10 min terakhir, memang aku respek. Apek betul-betul bekerja keras sebab dia tak nak sia-siakan 2 gol yang dibuat sebab kalau ATM jaringkan gol last minute memang hancur terus harapan TRW.

tapi gol Fakri memang menaikkan semangat TRW dan penyokong. selang 2 minit, Piya pulak sumbat gol, lagila berjoget aku. tapi ATM memang tak putus asa cuma percubaan tak menjadi atau berjaya dihalang oleh Apek. semalam punya game macam final Piala Malaysia last year....huhu

ben 10

demi bola, semua bersatu

beza kelantan dengan negeri lain.
sukan bola, politik dan agama bersatu


No comments: