Tuesday, May 31, 2016

gosok-gosok dah cantik

Assalamualaikum semua,

Aku doakan pembaca blog aku dikurniakan kesihatan yang terbaik. Ramadhan dah dekat kan, so sama-samalah kita jadikan Ramadhan tahun ni yang terbaik buat kita semua, insyaAllah.

Aku tak nak berceloteh panjang cuma nak bagitau yang



yang




yang


aku ada beli crystal diamond atau orang panggil iron on diamond patch. ni kalau korang tampal di baju raya atau baju yang nak pakai masa open house, kompem orang lain dok pakat jeling, silap-silap yang tengah makan sate boleh tercucuk lidi sate (exaggrate kemain).

aku tak ambik banyak corak, aku amik corak yang sizenya sederhana dan besar. senang korang nak tampal kat baju boleh, jubah boleh, shawl pun boleh.

ni antara corak-coraknya dan cirak-corak di bawah memang limited ye. bukan propaganda marketing semata ye.











HAAA...ORANG KATA GOSOK-GOSOK DAH CANTIK.
WHATSAPP TERUS YE

0139729066
0139729066


saja upload gambar hubby aku pergi borong stok hari sabtu baru nieh. hajat di hati nak pergi tapi sebab macam tak larat, hubby pergi sorang je.




No comments: