Tuesday, January 27, 2009

MANUSIA MMG PELIK

in this world, we will met many types of people that sumtimes we will think (manusia jenis pun ada)..huhu!! tp itulah manusia mcm2 ragam, kdg2 x yg msk akal. as a cse n business owner mcm2 perangai manusia aku jmp yg membuatkan aku senyum, geram, bengang, ketawa n mcm2 lg!!
apabila manusia dlm keadaan mrh n frust mcm2 yg bleh berlaku, aku pernah kena tengking, dicaci hinngakan telinga aku ni dh kebal ngan amarah org...haha!! sedih mmgle sedih tp life must go on, naper nk pk perkara yg sedih tu!! sbb setiap manusia mmg emotional, diorang suka jika kita appreciate diorang, concern ngan apa diorang nk but sumtimes diorang x pk kita x mampu nk puaskan hati semua org...hhmmm pk2 lah!!

No comments: