Wednesday, January 28, 2009

WEIRD PEOPLE

aku tau mesti ramai x percaya kalau aku ckp bnd nie tp ini adlh kenyataan, dlm dunia ni mcm2 perkara bleh terjadi. hhmmm...aku nk bgtau tp bnd ni top secret so aku smpn dulu, nati kalu ak rs nk bgtau, aku bgtau...haha!!

aku btau top secret ni, ada satu cust (aku kan cse) mmg celaka, nama die pun chelakanu. betul, aku xtipu punye, perangai pun celaka, die suke sd org, sd tu stand for service delivery (kalau kena sd, 300 hggt akn ditolak dr gaji kite, bykkan). aku x bley bgtau byk2 tp satu building tau psl die nie, setiap kali call die suke mencarut n tanya mcm2 (pdhl bnd tu die tau dah) tp sengaja nk berlagak pandai n nk tutup periuk nasi orang!!
hissh...org mcm ni pun ada dlm dunie nie, seram aku!

p/s: orang mcm ni sebenarnya lonely, thats y die buat sesuatu yg blh memuaskan hati die walaupun ianya salah n dibenci orang.

No comments: