Wednesday, September 23, 2009

kalau bertepuk sebelah tangan, berbunyi x?

mmg x bunyi kan lainla kalau anda amik tgn anda tepuk kat dinding atau meja, atau pun tarik kwn anda punye tgn n tepuk tangan die. bunyila tp itu mcm trik yg agak kotor. cthnye mcm kalau xder angin masakan pokok bergoyang tp bleh jgk goyang kalau anda pergi goncang pokok tersebut, bergoyangla ia.

hishh, apa yg aku merepek nieh, semuanya ada cerita di sebaliknya. apabila kite dh kenal n makin rapat ngan seseorang tu, barula kite akn kenal die sedikit demi sedikitkan so die punye history or weaknesses will be reveal. then, one of my fren that we really care n love abt him tergelincir dari landasan since he fall in love with the wrong person. the person not other's wifey, other's gf or have negative attitude but it's a guy...huh. panasss

n almost all my fren blame him coz perasan that guy nak kat die, perasan that guy suke but after discussion n slow talk with him, i realize this happen coz due2 layan melayan. so, one of them, should stop it. cumenya dua2 x nk n x sanggup. tell me what to do? any good advice or opinion most welcome since aku sdr x tau nk cakap apa dah!

nasi tambah : when it comes to love, people always put rationality at lowest place. is't true?

No comments: