Sunday, May 2, 2010

FILM REVIEW : KICK ASS

asyik2 film review je kan sbb sekarang x ada idea nak tulis apa. serious. otak macam dah beku and tangan macam dah cacat x tau nak karang apa. ok dah, baik citer pasal movie nieh

movie nieh memang okay cuma kasar. yela setiap sebutan mesti ada perkataan nieh f***. so memang kasar bahasanya dan juga perbuatannya. citer ni pasal seorang budak yang bercita-cita ingin menjadi superhero. akhirnya die menjadi superhero tetapi bukan yang ada kuasa tau, yang biasa saja cume terjumpa lagi dua superhero. so, sekarang dah ada 3 superhero kan.

ok, hero tadi ada berjumpa 2 superhero iaitu lelaki dan anak perempuannya. sebenarnya misi mereka ialah ingin menumpaskan kumpulan penjahat. dalam masa yang sama, penjahat ini ingin mengetahui siapkah superhero tersebut, telah menyruh anak ketua penjahat menjadi superhero jugak dan dialah superhero ke-empat. faham x apa aku citer nieh

nasi tambah: tapi jalan cerita dan bahasa x sesuai untuk kanak-kanak bawah 12 tahun ke bawah

No comments: