Friday, May 14, 2010

salahke amik gambar?

rindu nak hang out sama2

rindu budak comel nieh

rindu budak kurus nieh

rindu mereka amatt


semua orang rasanya suke gambar atau suke bergambar kan....lagi2 pompuan...uuuiiiii. i rasa setiap kali keluar, pakai cantik2, mekap ckit terus nak bergambar...padahal biasa je walau pun tempat yg sama cth kat opis, kat kedai makan yg hari2 lepak atau pun dlm kete...tul x?


cube peratikan blog perempuan atau die punye profile dalm facebook(cth) mesti banyak2 gambar snap sdr dengan pelbagai gaya.....kalau dapat amik gambar dgn camera canggh like sdlr n mekap tebal ckit, lagi kemain seronok, tersengih memanjang. ataupun kalau ada special event like dinner yg perlukan pakai baju special dan mekap special, mmg setiap minit kalau boleh nak bergambar....orang kata x makan pun xper.....ahaha

salahke gle bergambar? macam aku sgt suke bergambar sampai bf naik bosan selalu jadik hamba utk amik gambar padahal tiap2 hari pegi tempat tue. adik - beradik pun tau yang aku sgt gle bergambar sbb aku sangat menghargai gambar. kalau ada masa terluang, pasti aku tengok gambar yg dah snap and rindu nak kembali pada masa tu

nak tau kenapa? sebab selalunya gambar diamik time kita tengah happy? mana ada orang amik gambar time tengah marah atau menangis (lainla mmg nak amik mod macam tu)...kannnn. so, mesti rindu time ketawa bersama family, kawan, kenalan atau pun the special one.

nasi tambah: sangat suke tengok gambar time kecik2 dulu ngan adik-beradik n kitaorang akan gelak sama-sama melihat kecomotan kitaorang...:)

3 comments:

Atiqah Adnan said...

yes its true~
mesti suka bergambar hihi..
saja suka-suka happy-happy..

y i en j r said...

gambar adalah memori ;)justeru memang sangat tak salah kalo kite suka bergambar!! lebih2 lagi si sheeda yang sgt comel ;p

shida petite said...

kan atiqah kan....
hehe...yien pun comel bangat...hehe