Friday, June 14, 2013

36 weeks ++

UPDATED : sorry, its 36 weeks la not 39 weeks


hi alls,

as u know, im in the phase of waiting. owh really cant wait to see my son/daughter. i want to hug, kiss and gomol him/her puas-puas...hehe.

this week will be my last week coz monday will be my last day working before going back to kelantan. i will be on long leave and aku sangat-sangat berharap aku akan cepat-cepat beranak dan senang beranak.

semua dok tanya bila aku akan cuti especially lelaki-lelaki kat opis aku.....hari-hari suruh aku cuti jee. aku ni kat opis selalu kena marah sebab kuat sangat berjalan, walau penat dan kadang-kadang kebas kaki, aku tetap gagahkan diri berjalan dan berjalan.

setiap minggu tetap ke mid, tengok movie dan makan...hehehe. walau jalan terkangkang-kangkang dan sangat slow tetap gagah ye. in fact few weeks back, aku siap pegi jusco sale kat OU lagi...hahaha.

lately, aku dah x jaga pemakanan. apa yang aku nak makan, aku makan sebab aku akan teringat adik aku bgtau 'sila makan, apa yang ko nak makan sebab nanti ko kena pantang betul-betul'. aku pun baiklah, hari-hari mengadap ais (eh, x pregnant pun aku mengadap ais), aiskrim, junk food and fast food. mcd dulu sebulan sekali, ni seminggu sekali, biasalah apabila mc d hanya selangkah dua je dari opis....hahaha

uniqlo fitting room, gigih ye nak try seluar lagi walau kemain seksa nak pakai seluar sebab kaki akan sakit setiap kali bengkok (-___-)

x sabarnyaaaaaaaaaaaa nak beranak (-___-). baby, mommy cant wait to see u

6 comments:

Atiqah Adnan said...

salam alaykum shida...
baby mesti comel macam mak dia..
selamat beranak tau n semoga dipermudahkan amin amin...

cik hani said...

oh..tengah menunggu hari la ni..
perut pun dah besar..
semoga selamat semuannya ye yunk!

ddJaafar said...

ahahaha.teringat dd dulu tgh pregnant anak no 2 pergi shopping baju raya kat OU.dengan perut besar,bulan puasa..gigih okay.hahaha..

shida.semoga selamat semuanya ye.nanti dh delivered jgn lupa post cepat2 kt fb! -- hahaha.kalau ada rezeki,dpt tgk instagram adik2 shida pn takpe sebab dd follow munira & syakirah.hehe..

Norhazrina Abdul Hamid said...

hehe comel la pic tu..wah da dkt tu nak beranak..smoga dipermudahkan bersalin oke..insya Allah :)

ekin schmidt said...

so now?
dah ada org bru ke blum ? :)




http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/06/masalah-makan-diri.html

Shida Idris said...

iqa - tq dear, insyaallah amin

cik hani - a'ah, tengah menunggu sbb x sakit2 lagi

dd - hahaha, jangan risau i will update seceat mungkin.

rina- hehe, insyaAllah amin

ekin - belum lagi yang