Monday, December 8, 2014

KEK OREN COKLAT YANG MARVELOUS

Assalamualaikum semua

Aku doakan pembaca blog ni sihat sejahtera dan dilimpah rezeki yang melimpah ruah. Tips dari aku, eh awal-awal lagi dah bagi tips, bagusnya blogger ni 'sharing is caring kan' kalau setiap kali berdoa, jangan mintak dimurahkan rezeki tapi minta rezeki yang melimpah ruah sebab Allah S.W.T hanya memberi mengikut sangkaan hambanya. Jadinya, mintak lebih-lebih dengan Allah S.W.T sebab Allah bukan macam manusia, lagi mintak lagi Allah suka.

ok, selesai sesi tazkirah harini ye. harini aku nak share sesuatu sebab aku suka share benda yang bagus. korang suka tak makan kek. kek oren yang yang sangat best. ala, macam korang minum air peel fresh tu yang setiap kali tegukan ada sari buah tu, memang nikmatkan. ni korang makan kek oren...haaaa. kek oren yang RASA ORENNYA, IBARAT BERADA DI LADANG OREN LEPAS TU DITAMBAH PULA DENGAN LIMPAHAN COKLAT YANG MARVELOUS. perghhh...memang nikmat.

kawan aku ni ada jual, apabila  dia up status kat fb, memang aku terasa nak try sebab nampak gambar pun dah tempting. so, aku pun order, dia bgtau kalau beli 6 percuma 1. so aku pun grabla 6 sebab alang-alangkan. memang tak menyesal beli sebab dari 7 bekas tu aku makan 4 bekas (-__-).

aku makan kat opis, dalam kereta dan rumah. adik-adik aku pun berebut-rebut nak makan, sama jugak dengan anak aku. semua memang suka sebab kek oren yang lembut dan coklat yang melimpah. kalau makan sebekas, sekejap je habis. so, kalau beli satu je, memang tak cukup.

bagusnya kek oren ni boleh simpan, asal letak dalam peti ais, kompem ok dalam seminggu. sebab benda MEMANG BAGUS, aku pun jual. tak mahal pun yang, RM5 je sebekas, kalau beli 6 bekas, aku bagi percuma 1 bekas. pergghhh

kalau korang nak try, whatsapp aku ye
0139729066
0139729066

COD - sekitar bandar kota bharu. kalau aku balik kerja, aku akan lalu jalan pasir pekan, ke tendong. sapa-sapa nak area situ tepi jalan pun boleh. 

memang sedap

terliur tak, sila lap air liur


testimonial

asal kek sebelum letak coklat

2 comments:

Nur Inani said...

sedapnyaa :)

Shida Idris said...

memang sedap, nak whatsapp shida ye