Sunday, March 1, 2015

rojak itu sedap

Assalamualaikum semua

Aku doakan semua yang baca blog ni kaya dan berjaya di dunia dan akhirat. 

Tahun ni aku sangat happy sebab aku nak keluarkan produk sendiri. Asyik jual produk orang je kan, nak jugak keluarkan produk sendiri. Produk sudah dalam pembikinan dan ianya memang produk mampu milik. Senang cerita, produk makanan. Dan makanan ni wajib ada dan dibeli oleh semua orang. tak sabar nak share dengan korang semua.

Aku bukan nak cerita lanjut pasal produk ni sebab aku akan cerita next entry. sabar ye, aku akan buka pre order dan juga ejen. kalau jual ni, kompem-kompemlah senang laku dan meletop-letop orang nak beli.

sekarang ni kalau keluar je mesti nak pakai warna maroon atau burgundy. tak tau kenapa, aku obses dengan kaler ni sekarang. siap dah beli kain plain untuk buat jubah. tak sabar nak pakai. satu lagi aku ingat nak buat cropped top kain linen warna burgundy jugak atau pun kain crepe. mesti comel kan....kihkih

semalam pergi seminar berbayar dengan adik aku di husm. seronok betul aku pergi majlis ilmu yang menambahkan pengetahuan yang selama ni kita tak pernah ambik tau.

ok, ni namanya entry rojak...kahkah. 


cantik kann

ni kat pk corner, ore kb mesti kenal kedai nieh

ni semalam di husm


semalam bersama key. sangat bermakna
he bought his first house on 24. now, he's 29 and already have 4 houses.
rumah ke -4 dia berharga 1 juta. dia tak kaya pun, bukan businessman only a banker, to be exact maybank exec. tapi dia genius dan gunakan sepenuhnya kebijaksanaan dia dalam finance.



last but not least belanja satu gambar hadif...hehe



No comments: