Wednesday, March 25, 2015

nak comel, nak cantik, nak meletop atau nak sedondon...semua pun bolehhhh

Assalamualaikum semua,

Aku doakan pembaca blog aku dipermudahkan urusan dan diberi kesihatan yang terbaik.

Walau aku dah bekerja tapi aku tetap nak berniaga, tak tau kenapa tapi berniaga berikan aku kepuasan dan aku rasa happy dapat earn side income. So, sekarang fokus aku pada kain soft cotton. kemain lama tunggu kain ni sampai sebab supplier out of stok je memanjang.

Memang kain ni famous dan meletop-letop sekarang. aku sebenarnya beli untuk pakai sendiri saja tapi kawan aku tolong suruh jual. so, aku jual jelah sebab aku suka kain ni dan corak dia. nampak simple tapi stylooo gituu.

corak ni memang tak ada di malaysia, ianya memang diimport dari indonesia. so, kalau korang tak grab sekarang tak tau bila pulak batch terbaru kain ni akan siap.serius, aku tak tipu. ni bukan ayat iklan suruh beli sekarang tapi aku pun agak fedup menunggu sebab lambat.

banyak dah kaler yang sold out. baru sekarang aku nak bagitau kan (-__-). tapi jangan risau ada lagi, so korang kena beli sekarang dan cepat-cepat pergi anta tailor untuk jahit. sempatlah melaram raya nanti.

macam-macam korang boleh buat dengan kain ni. buat mermaid skirt, pencil skirt, kain pleat belakang dan sebagainya. ikut citarasa ye. baju pulak nak buat mini kurung pun boleh, kedah pun boleh, kebarung pun boleh, cropped pun boleh dan nak pakai dengan blouse pun boleh. tengok je sample-sample yang orang dah buat. tiruvasi orang panggil, mana yang berkenan di hati.

tapi kena cepat-cepat tau. kalau tak gigit jarii



comel kannn color-color dia

ni color dia tapi banyak dah sold out. tapi kalau nak jugak bgtau aku okeh

ni salah satu design yang korang boleh tiru

comel kan kawan aku dengan anak dia. sedondon gtewww


No comments: