Saturday, October 17, 2009

kenapa setiap kali pegi mid ada je bnd nk beli?

mid tu adalah mid valley megamall ye kwn2. aku x tau, aku sorang ke yg mengalaminya atau semua pompuan mcm ni. ok, every week mmg aku wajib pegi jalan2 ms off day sbb kaki gatal n tangan pun gatal lbh2 lg dekat ngan umah. kalu dok umah kang confirm x yah belanja parking, minyak n whatsoever. tp sbb mcm dh wajib plk pegi mid every week (motif utama adlh mkn2 n movie).

tp yg buat halnye apabila selesai mkn2 n movie, mest round2 dulu kan even sbnrnye mid tu aku dh hafal segala ceruk kedai...haha. kalau dh jalan2 mesti ada je bnd nk beli even hanyalah beg mekap kat bonita...haha. so mcm mana nk elakkan jgn membeli ek? ok

1) jangan pegi mid
2) jgn tgk movie
3) jgn kuar umah
4) pegi mid tp lps tgk movie trs balik
5) msk je dlm kedai tp kalau nmpk barang yg berkenan, pura2 x nmpk

nasi tambah: so, mcm mana nk saving duit? adoiii

3 comments:

♥SYAFIQAH ♥ said...

haha..besela...ktekan gurl..
majoriti shopaholic kot..
^__^

atiQah adNan said...

masuk mid kena tutup mate dear..
huhuu~ sebab kalau mate ternampak mesti nak membeli punyeee... eeii tak sukee!! nasib baik rafiqy ade kalau tak abes selamat gaji satu hari je tau.. sebab mid valley dekat juGa dengan rumah... T_T

shida is my name said...

oohh betul syafiqah

iqa, nk tutup mata camna, dh mmg celik. x msk kedai pun siap bleh jeling lagi...haha