Monday, October 12, 2009

who said malay cannot produce good movie?


aku sengaja upload besar gambar ni nk tunjukkan yg aku betul2 tgh mkn papadom...haha


yup, tanggapan tu perlu dibuang jauh2 sbb dh byk quality movie yg dibuat olh ank melayu. one of it ialah afdlin. segala movie2 yg dibuat oleh afdlin mmg aku suke n aku x prnh lpskan peluang menontonnya. the latest yg aku tgk ialah papadom. mmg besttt n brilliant

nk tau mcm mana kite categorize good movie or not? kalau die buat lawak, kite gelak n kalau scene sedih, kite menangis bersama. itu yg terjd semasa menonton citer papadom, semua penonton gelak n menangis sama2.

nasi tambah: yg plg penting aku menonton citer papadom smbl makan papadom, mampu? haha

2 comments:

atiQah adNan said...

heheh betul.. betul.. saya pun suke afdlin juga..
ala belum tengok papadom lagi.. erm..
nak ajak rafiqy laa..

shida is my name said...

baik pegi tgk, rugi kalau x tgk