Sunday, December 6, 2009

dh tua bangka baru nk blaja menari

mmg x leh blah kan, umo dh nak dekat 30 tapi br start nk blaja menari so mmgle mcm kayu. ok, this 15 dec ni aku ada annual dinner so adala competition n my comp as usual joined n we decide to dance. so, aku pun join since x pernah join n cube nk blaja even sgt takut n x pandai. mmg diorang bantai gelakkan aku n ckp aku menari lagi keras dr bapuk. aku ckp bapuk pun x menari mcm aku....haha

but i have a great time n enjoy the process eben tho ianya menyebabkan aku mengalami lenguh badan yg sgt serious. bayangkan, kalau aku nk naik atau turun tangga mcm nenek bongkok tiga yg pakai tongkat....sgt seksa...adoiii kena pegi berurut nieh

nasi tambah: sbbkan teruja nk menari, aku x tgk pun anugerah skrin, best ke kwn2

No comments: