Wednesday, December 30, 2009

no more excuse girl

gmbr kocik x nmpk ke
pashmina n anak fara

dua shawl digabung jd satu, tryla...

shawl n ank fara ni sbb kdg2 shawl kite kat depan x jadi muncung or bentuk yg kite nk, so kite tmbhkan ngan ank fara supaya lbh nmpk cool n comeyy



fara , apa yg plg aku suke sbb die simple but stylo. tudung ni aku akn pkai kalau pegi shopping n especially holiday. sbb ringan, x perlu digosok n bleh sumbat mcm stoking...haha


mini ekin hitam

(aku mmg sgt gemar tudung ni sbb terbentuk elok ngan muke aku, fabrik yg selesa n jatuh n senang nk match ngan semua baju, kalau mls nk pk pkai tudung apa atau mls nk gosok, mmg tdg ni my first choice)
no more excuse..cewahhh mcm marahkan org je. xderlah sbnrnya aku nk bgtau ramai sgt girl yg kat luar sana bg excuse knp diorang x nmpk stylo mcm org lain. sbnrnya instead kite dok fokus muke berjerawat, pinggul besar, kulit x pth sgt baikla kite fokus mcm mana nk biar kelemahan kite tu org x nmpk sgt.

caranya, kite kena tingkatkan keyakinan diri melalui cara bercakap, cara berpakaian, cara berjalan n so on bak org kata walk with confident, talk with confident n style with confident.byk caranya nk tinggikan keyakinan ni. salah satu ubah cara berpakaian.

mcm sekarang, kalau anda bertudung, anda bleh mix n match n buat pelbagai gaya cara bertudung, x semestinya beli tudung baru cume gayakan die dgn cara lain. x semestinya yg ssh smpi anda rimas, gaya yg simple pun bleh asl ianya nmpk menarik dan unique.

nasi tambah : nati aku upload pics pakai tudung terbaru ekk

No comments: