Wednesday, December 16, 2009

we wooonnnnn!!

muke br lps mekap...mmg mcm tepung gomak...hehe

nk jgk upload pic 2 kali ngan (mazraah, u should proud of it)

perempuan melayu bukan terakhir

makanan yg tidak sempat dinikmati sepenuhnya hanya dsbbkan fokus nk menari


para jelitawan...kehkeh

some of the performers



ni, semua dh letih n prepare nk balik kat our fitting room tapi sempat lagi bergambar u oll. muke letih tapi happy


ok, ingat x aku punye entry bgtau aku cbuk berlatih menari (alahai, cik shida tulis pun jarang2 mana ada org ingat). ok, tu sbnrnya ialah utk dance competition for our annual dinner. n kitaorg x plan lgsg utk menang or be a winner cumenya nk memeriahkan majlis.

ms rehearsal, aku sempatla tgk other competitor, serious ckp ms tu rasa diri sgt kecik n rasa persembahan kitaorg yg plg x best. semua org melopong tgk org lain punye dance n semua org msg2 ckp x per we are just having fun n do the best. so, semua pun ckp oklah. ms mc announce the winner, start with consolation prizes, aku ckp dpt saguhati pun ok, tp last2 semua project (we are divided by 5 projects) dh umum n cume tggl the winner n aku punye group je. dlm hati ckp xkanla plk tp dh berdebar2, n mc announce the winner.

ms tu ALLAH sj bleh bgtau betapa happynye. speechless n too exciting n berbaurs rasa. semua menjerit bagai nk gle smpi nk keluar anak tekak. serious, this is the sweetest memory ever.


nasi tambah : tbe2 rs nk jd full time dancer...haha

No comments: