Monday, May 28, 2012

WEDDING STORIES 16: im tired

serious, aku penat. penat zahir dan batin. penat zahir terpaksa berkejar ke sana ke mari. dengan tailor yang buat hal, dengan tukang buat kad, doorgift pun sama buat hal. dengan benda remeh temeh like inai, photobooth, guestbook pun kena pk jugak.

penat zahir sebab banyak benda nak pk especially pasal duit. duit mencurah-curah keluar macam air paip umah aku (paip umah aku air keluar laju gila ye). mujurlah ada sponsor dari pama (abah n mama) yang banyak membantu, adik-beradik, sedara. sangat berterima kasih, tanpa mereka memang x  mampu nak buat semua.

ini dalam proses nak settlekan benda-benda kecik. belum masuk nak bersihkan rumah yang memang kena all out kemas dan bersih sebab majlis semuanya buat di rumah. so, tempat-tempat tumpuan ramai memang kena bersih kaw-kaw...hoho

gambar harini sebelum berkejar ke sana ke mari
so, sekarang aku nak energy je supaya larat untuk buat semua tu. tabahkan diri shida :)

No comments: