Thursday, May 17, 2012

WEDDING STORIES 15: im stress

yess, im stress coz too much things to do, to much think to think and plus with additional problem that really makes me wanna scream.

aku cuba bertenang, berlagak biasa memang berjayalah di depan orang ramai, tapi di sebaliknya yaa hampunnn memang rasa nak nangis. x tau kenapa, tiba-tiba banyak pulak masalah baru dekat2 nak kahwin ni, dahle tarikh dah dekat gile. mak stress sampai rasa x nak kahwin. eh

aku harap ada penyelesaiannya dan aku dapat kahwin seperti yang dirancangkan. amin. doakan aku kawan-kawan!

4 comments:

Puan ddJaafar said...

bawak bersabar cik shida.nak kawen mmg macam tu.lagi dekat lagi terasa oh my God.itu tak settle lagi,ini tak settle lagi.

dd dulu alhamdulillah.semua serah kat mak dengan kakak.dd cuma bayar je.start cuti pun 3 hari sebelum nak kawen.hehe.

insya Allah.semuanya okay nanti.cuma bawak bersabar ye.time ni jangan stress sangat.nanti naik pelamin muka penat,rugi je mekap mahal2.hehehe...

shidaidris said...

tq dd, i really need someone rite now. bakal hubby pun xleh harap....haha.

shida akan cuba bertenang :)

Puan ddJaafar said...

haha.lelaki memang macam tu.diorang rileks je.tapi masa nak akad tu la baru diorang rasa bdebar..

shida cuba bertenang tau!

shidaidris said...

kann dd tapi geram tau macam x pedulik je. rasa nak tampo je...haha