Friday, December 14, 2012

Pregnancy dan Bola

selamat pagi u olls,

lamanya mak x update kann, rindu kat mak tak? macam-macam mak nak cerita. sekarang mak menaip ni di kg, semalam baru sampai tau. ayooo, bestnya sampai-sampai je beli nasi kukus haikal sebab xlehla makan luar kan sebab ada bola *gila x tengok kan*

mula-mula nak cerita yang semalam mak ada jumpa doc walhal appointment sebelum tu lagi tapi di cancel sebab doc tak ada. doc tanya macam-macam. salah satunya doc tanya yang aku ada x family yang ada penyakit, pernah buat operation  atau aku sendiri ada alahan. aku cakap x ada tapi dia kata kenapa sticker aku hijau.

aku selamba bgtau *coz my weight less than 45 kg*. die pun "a,ahla, ur weight 36kg je". how u maintain ur weight, apa rahsianya?. aku sengih-sengih je. then, doc set appointment bulan 1 nieh 23/1. aku kena minum air gula for next appointment...hewhew.

dah, pasal pregnancy:

macam mana bola semalam? aku malas nak komen panjang sebab nanti kena kutuk....haha. tapi serius, aku memang x puas hati dengan game semalam, ke korang rasa macam mana?

yeee, aku tau dan memang x puas hati sebab referee memang x adil dan macam tutttttttttt, padaang pulak macam bendang. kita pulak main dengan 10 player since Fadhli Saas  kena kad merah. tapi corak permainan kita memang hancur. bola banyak kat kaki player Thai.

Formation yang Raja Gopal buat 5-4-1, Mat Yo sorang-sorang kena jadi striker jaringkan gol. memanglah dia xleh bergerak, asyik kena kepung je. masalahnya yang 4 tu x membantu langsung kenn sebab player x cukup bagus. maaflah tapi sesetengah player yang Raja Gopal pilih untuk skuad kebangsaan, memang aku cukup x berkenan.

korang boleh nampak kot kat every game since Liga Malaysia lagi yang sesetengah player x cukup power tapi Raja Gopal tetap nak masukkan favorite player dia. kenapa pemain kebangsaan x dipilih berdasarkan prestasi semasa Liga Malaysia. Shakir x ada, Wan Zack x ada sbab injured kann tapi pemain yang ganti huk alohhh.

dah, aku malas nak citer banyak sebab x guna kann. aku cuma harap kat TRW je sekarang

No comments: