Friday, February 15, 2013

kesayangan aku dan rakyat malaysia



setuju x kalau aku katakan mat lutfi ni kesayangan semua orang di malaysia especially perempuan. hoih, jarang gila aku tanya kalau perempuan x kenal dia. video mat lutfi ni tengok banyak kali pun xjemuuu......hafal dah sesetengah tu.....kehkeh.

ada sorang kawan aku masa bercuti panjang sebab beranak, dia dok ulang tayang video mat lutfi. sekarang, dia dah abis belajar, dah convo dah pun. kalau aku jumpa kat kl nieh, kompem aku ambik gambar which is something yang aku x akan buat dengan mana-mana artis lain....hahaha

congrats dear!!!

No comments: