Tuesday, November 12, 2013

tok aman bali resort

Assalamualaikum u olls,

wah, makin lama makin malas aku nak update. macam mana nak jadi macam red mommy atau fillanie or kak di...hahaha. memang tak mampu u olls. aku respek gila sama 3 orang ni, anak dahle ramai pada aku, bekerjaya dan dalam masa yg sama berblogging sama ...fuhhh. wa tabik sama korang

banyak nak cerita tapi kita cerita pasal hari raya haji hari tu ok. gila, cerita outdated terus. masa raya haji haritu, my family sempat lagi pegi holiday di tok bali, iaitu di tok aman bali resort. per nite RM100++ (rasanya RM180 kot, aku lupala sebab yg buat reservation mama aku) and bagi 2 katil. satu queen, satu single. amik 2 bilik je.

bestlah sebab lama tak bercuti kan, tempat die pun cantik dan ramai jugak orang. ada outdoor activities like canoe, boat, bicycle, menembak dll. siap jumpa piya (badhri radzi kapten bola sepak TRW), tupun kepochi kan...hahaha.

bilik pun boleh tahan tapi lupa nak snap pic gambar bilik dan bathroom. lets enjoy the piccas

baru nak bertolak
sbb holiday hadif pakai polka dot je..hahaha

singgah makan kat besut
kalau nak pegi perhentian naik dari sinilah


mamatok and cucunya

the aviator

macam comel je, macam comel je kerusi tu..haha

my little fam

ok, hadif ikut muka mommy ke daddy




mama n mommy

tok aman bali

si gemuk



idris's fam


nampak je senyum lebar tapi sebenarnya cuak, i is takut air


the next day


byeee dari tuan tanah yg berlagak bujang

3 comments:

MG schmidt said...

last skali tu .swing tu boleh tido ke dalam tu?
best nyeeee...
nak pegi sni la nnti nk dduk dlm buai tu ..hehe :)

cik mah said...

Dekat ngan kampung hubby cik mah kat besut..situ mmg cntik tempatnyer

Shida Idris said...

mg schmidt - boleh sbb mmg besar..hehe

cikmah - a'ah cantik tempat die