Monday, November 4, 2013

kelantan kalah, i is kecewa

Selamat malam u olls,

Hamboih, best korang ye cuti panjang sama jugak dengan kelantan dan pahang yang cuti isnin. selasa pulak awal muharram.

sapa tengok final Piala Malaysia tadi. game yang agak hambar bagi pihak TRW masa first half. aku memang kecewa sebab Pahang bertubi-tubi serang cuma nasib tak menyebelahi. tak taulah sebab hujan, padang licin atau apa tapi setiap kali bola kat pintu gol Pahang mesti terlepas.

lepas tu masa second half pun sama. cumanya TRW bangkit lepas  Pahang gol. masa tu baru nak pulun gila-gila kan tapi sama jugak nasib tak menyebelahi tak der satu pun bola masuk. keeper Pahang memang terbaiklah sebab berjaya menyekat beberapa gol, kalau tak memang banyak jugak Pahang bolos.

aku tak kisah kalau kalah bermaruah macam ATM kalah dengan TRW masa last game sebab dua-dua memang bagus tapi TRW malam ni kalah yang tak best. orang kata, lambat nak panas, mungkin sebab basah , lol. (-__-)

Apa pun tahun ni hanya menang satu je iaitu Piala FA, dari tahun lepas juara treble kot. kena kuatkan lagi jentera tahun depan, apa pun TRW tetap di hatiku, nak sokong mana lagi ye tak...haha

farhan yg jelas gagal menyembunyikan kekecewaannya

piya yg gagal bermain dengan baik

3 comments:

ddJaafar said...

hehehehehehe..


hehehehehehehe..

hehhheheheheeheheh...

Shida Idris said...

hahaha...


i hetchu dd...hahaha

ddJaafar said...

wahahahahaa..