Monday, November 18, 2013

pengkalan balak, melaka

selamat malam u olls,

cuti sekolah dah bermula, kemain ye korang pegi bercuti ye. kemain lagi jalan sesak. aku baru balik melaka semalam, dah lama kot tak pegi melaka. nama je dok kl, melaka yang sekangkang kera tu pun dah bertahun tak pergi. banyak betul perubahan melaka compared last time aku pegi. 

aku pegi ni sebenarnya outing ngan office mate. ramai-ramai katanya, memang best, aku pun tumpang orang je...hehe. kami pegi pengkalan balak dan menginap di darul aslah resort. bolehla resort die tapi makanan die best. hari pertama - dinner, hari kedua - breakfast and lunch. teringat-teringat sebab tengah lapar *lap air liur*

hi, kita nak ke melaka

menunggu orang

tersilap pilih gambar..haha

hazril, mak and rene

hazril @ fify

menunggu orang, biasalah janji melayu kan

abang ilmi yg sentiasa matching,
well obviously yg baju hijau tu bukan anak dia

rnr seremban

bola tampar

ibu dan para isteri

its miss sheela, my big boss

tugas sampingan seorang suami
ajar anak dan ambil gambar wife

para isteri/ibu duduk jelah tengok si suami mandi


rare itenn

anak mommy yg sgt bagus, nak dekat pukul 12 baru bangun

daddy menyanyi, anak makan tangan

esoknya...sedappp

berdua

bertiga

orang pusing bandar melaka, hadif kemain lena

makan cendol duluuu

mommy sengih, dady tidur, anak tunduk

tak  sabar tunggu holiday next year

1 comment:

Norhazrina Abdul Hamid said...

besnye dpt bercuti ramai2 cmni. rina duk dkt salak tgi yg lg dekat pun xpenah jejak ke sana. hahaha. tgu la pasni dah kuar budak dlm perot ni boleh la g jalan2. heheh