Thursday, February 26, 2009

FIRST DATE WITH MY MAMA


our last destination b4 back to hotel (gulatis)


me n my bro (die sgt baik hati so saper2 yg nk can email me :P)

my 5th place: gulatis yg 6 tgkt tue (gmbr ni tgkt 1). dcni mama aku berjaya merembat beberapa helai kain but me, my sis n bro xder coz naik hotel sekejap for pray.....


mulut mesti mucung sbb nk tunjuk new lipstik

then, my 4th place: sogo.....kat sana aku beli lipstik mac 2 batang, one for me one for my mum n lip gloss. rabakle RM210 hggt. ffuhhhh....tp aku mmg suke lipstik mac coz kaler die cumell n my mom mmg antu mac but sayang die punye feberet color abis. lovelurn so die tukar ngan angel...hehe. aku plk pilih st kaler tp die punye kaler mmg colorless...hehe aku mmg suke pakai lipstik yg kaler die nmpk mcm x pakai. n aku blaja st perkara ngan jurumekap tue sbb die kata grsn bibir aku blur (sbb aku suke ggit atau jilat bibir ngan saliva so saliva punye enzim akn memblurkan garisan bibir aku). hhmmmm.....nk kena beli lip liner lg


berjaya times square. dcni, saya berjaya merembat sehelai bj

second place: then, my bro nk beli hard disk, kitaorg pun pi low yatt, aku pun apa lg surveyla my dream CANON IXUS. aku nk beli tp syg nk kuarkan duit RM800 lump sum, so aku pun x jd beli coz my plan is next month.duit ada tp biarle dulu...sedey nie :(

third place: then, kitaorg g berjaya times square, st sbb lama dh x msk, st lg x tau nk g mana. kt ctu aku rembat plk somerset bay blouse coz ada sale. siap byr utk 2, satu utk adik (die ni mmg xder duit, mulala nk pinjam...hehe)...mula2 plan nk mkn ctue tp x tau best ke tdk, then kitaorg blk semula ke jln tar. sbb dh pkl 3 semuanya lpr then kitaorg makan ns sup utara kat medan mara (tmpt tu mmg feberet aku)


aku yg kecik, adikku yg perasan tggi, mamaku yg semakin gem..
n abgku yg cool


happy first annivessary pavi


bdk x malu plus arrogant...haha


gaya si petite


breakfast kat sagar cafe mkn roti canai
sekali kt pavi semua msk toilet..hehe


huhu...i'm away for 2 days coz dating ngan mama aku. fuuhhh, sekali aku blk berlambak mail from my cust nk order tudung..sowwiiii semua. then, br jep reply all mail.
aku stay for 2 days kat kowloon hotel, naper kowloon coz sblh die gulatis....hehe mama aku big fan of gulatis n the latest jakel n ariani. aku teman ler mama aku shopp but cube korang teka sapa yg plg byk shopp....hehe me n my sis. gle larr lps dikira2 aku shop more than RM500. ms buat kira2 aku png jap.

first place: kitaorang g pavilion (mama aku xprnh g, so aku bwkle ngan cab je) my big bro n bro also followed. smpi sana, mama aku mati kutu nk beli apa...wakaka, aku plk suke, kat sana aku sempat rembat skinny jeans from zara n my sis plk beli nine west handbag (dh lama die nk beli handbag, so ada yg murah apa lg rembatle)....my big bro n bro x tau nk beli apa, pada ku byk jep blh beli cume kena keluarkan byk ckit duit.....ngeh2

p/s: ari kedua msk chapter lainler plk yep n maaf susunan terbalik. mmg best kan kalau duit bkn satu masalh bg kita, nk beli apa, amik je x yah tgk harga. sbnrnya itulah ultimate goal aku financial freedom

3 comments:

y i en j r said...

wah, bestnyer gi jalan2 ngan mummy da :) siap shopping sakan lagi..hihihi...

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ said...

yuhuu..~ dating wit mum.. its really great time... banyak pulak rembat lagilaahh syiokk.. :D teringin juga pakai lipstik hehe tapi takot laa.. bibir ku ini alergic..

shida is my name said...

hahha...yup, itu br hari pertama! hehe...best memang best but duit kuar pun best gak...haha