Sunday, February 22, 2009

EXAM PTD


taekwando practise


cik shida yg keboringan


hehe


the hall

the school

hehe...apa tu ptd? saper yg x tau ptd tu meh aku jelaskan iaitu pegawai tdbir dan diplomatik. dulu aku mmg nk keje nie, saper x nk beb, keje glemer gaji pun ok around 2600 - 2900. okla ngan taraf degree. ms dh abis study, excited apply for this job n this job die ada 3 saringan sblm diterima bekerja., kalau nk tau:
1) exam
2) latihan selama 2 hari di intan
3) interview

sblm ni, aku lps utk exam tp x lps yg di INTAN, then aku apply lg n exam lg for the second time. then, i was fedup yelaa mls arr nk isi borang, amik exam lg sekali. aku pun dtg kl n keje tp x disangka2 ntah application aku yg ble, my mom call me n ask (actually paksa) aku amik exam. ikutkan hati mls tp ikut sajalah. so arini, bgnlah aku seawal 6.20 pg actually bgn awal sbb nk upload gambar (kehkeh) n bersiap. ni die punye details
SMK WANGSA MELAWATI
9.00AM - 4.05PM.
SECTION (A,B,C,D,E)

p/s: akulah peserta pertama keluar dr dewan ngan bangganya sbb soalan senang sgt...hahhah

2 comments:

y i en j r said...

da, aku dpt gak kat smk taman maluri, tapi xgi sebab ada kelas...hikhik..nanti kalo dah lepas tu jgn lupe kawan kat sini..ngee`~`

shida is my name said...

haha.... aku x leh x gi nati mama aku bising! xtaula yien, mls nk berharap....huh