Tuesday, April 28, 2009

aku x nk jd skema dah.....hoho


aku cukup marah ngan bdk skema smpi muke aku jd mcm tu


yeee..aku tau penulisan aku sblm ni memborinkan. kalau aku baca pun nk muntah, mmg skema padahal kat luar aku nie xderla skema sgtt tp sbb x reti sgt nk tls ayat2 yg bleh menarik perhatian ramai.... tp lps ni aku akn try sentiasa update n ubh gaya penulisan aku spy jd lbh x skema (tgkkk...aku dh kuar dh ayat skema, dh kata aku x reti wooo). tolongle ajr aku spy jd org yg x skema mcm blog anak mat nor tueh. aku mmg suke baca die punye citer n penulisan...saya kagum ngan anda.

p/s: aku suke baca blog org walaupun org x baca blog aku...hehe. aku phm blog aku x menarik

No comments: