Thursday, April 23, 2009

jangan tegurlee


ms julia kena rasuk dh x takut, aku siap gelak lg sbb kelakarle



ni scene yg plg menyeramkan...ms nenek die meninggal
adake mayat dibiarkan sehari, esk br kebumikan.....hishhhh


2 hr lps aku pegi tgk citer jangan tegur. sbnrnye x plan pun tp one my b's fren idi yg dh lama ajk jmp, then aku pegi jmp die....sblm nie aku dh prnh jmp idi tu n mmg agk close ngan die. die keje dubai n sblm ni hdp die mmg mewah, 6 bln sekali kalau blk kg mmg duit berkepuk tp skrg dh berenti.....naper? aku rs korang mest bleh agak ngan economy skrg....gaji x dibayar, srh buat ot tapi x nk byr, spaer tahan. so mana2 company yg ada link ngan overseas, mmg siaple korang. aku x tipu sbb ada kwn aku yg kena pecat sbb company n kilang gulung tikar.......aku dh melalut dhhh :)

n for the first time, aku tgk citer antu, aku takut smpi x nk tgk...haha. my b dh pndg aku smcm sbb die mmg x suke kalau aku berckp atau bergerak sbb die kalau tgk citer mmg fokus abiss....aku pndg kiri, aku pndg kanan, aku png blkg tgk org lain. aku tutup mata...mcm2 le gaya aku. ble ingat blk...mcm bdk keciklak gaya aku...haha

p/s: nk tgk transformer...nk tgk transformer...cepatlaaa

No comments: