Thursday, April 30, 2009

DRESS DOWN DAY yg howt


korang mampu pakai spek mcm aku nieh...hahaa


gmb n tmpt wajib bg pompuan amik gmr
dlm toilet dpn cermin


barisan biru


mr belasah cik opie ramai2....
cik opie katanya padahal my classmate kat uni



agak2 lps nie bleh x celcom amik kiteorg jd model....
blehla dato' shaz, sebulan pun jdlaa



pose manja bg seorg pompuan tp cube tgk aku punye pose
rs mcm nk tamparkan....



lelaki2 yg kununnye gagah berani tapi....



okay, nilah semua group aku, x yahle bgtau nama
bkn korang kenalpun....hoho....u olls mmg sporting



mukeku yg dimekap oleh abu



sblm bertolak, sesi mekap2 ngan abu.....
tlg jgn tgk kwn aku punye peha....

arini my company buat hari pakai baju creative sedunia tapi sayangnye hanya group aku yg beria2. group lain mcm hampeh....semua x participate, kitaorg punye group siap beli baju sama bg pompuan n bg lelaki seluar yg sama, ditambah ngan spek yg mmg x kalah....spek kiteorng mmg terbaiklahhh, mana2 kedai pun xder jual, sbb xder sapa nk pakai selain dr kiteorg.....hoho... mmg havoc, vogue n gler2.....group aku mmg sgt sporting melainkan srg tu.......

so, sah2la kiteorg punye group menangkan sbb yg lain mls nk participate, ingatkan meriah le jgk tp hhhmmmm....apa lg kiteorg buat hal sdr, amik gmbr gle2...alang2 pakai mcm tu, hr lain mmg xkan pakai baju n spek gle babas mcm tue. org lain tgkk pun serammm. so, mmg jd tumpuan le kiteorg, xper sekali-sekala kan...

p/s: mggu dpn nk g cameron, x sbrnye nk holiday...lalala

No comments: