Tuesday, April 14, 2009

aku nk bilik n katil yg besar, boleh?


aku nk bilik nieh, yg pntg katil yg bsr coz i'm sleepholic.....hehe


dh pagi nieh tp still x tdo lg....xper, esk keje kul 12. sbnrnye bnd ni dh lama aku pkkan, tp aku xder kwn sbb tu dr dulu smpi skrg, aku x buat2 lg...buat apa yee....actually, pndh umah sbnrnyee. yee, aku dh lama nk pndh rmh, sgt x selesa ngan umh skrg, bknnya aku x suke ngan my housemate but i need my own privacy, skrg ni bilik pun berkongsi (aku sdr pun x pst mcm mana aku bleh thn smpi skrg).

sblm ni, aku nk pndh lps beli kete coz sng nk ulang-alik tp pk punye pk, biarle aku nk pndh SEKARANG JUGAK. dh srh my b crkan umah utk aku, tp still x dpt. aku xksh sewa mhl ckit aslkan aku dpt st bilik yg selesa n dlm rmh tu x ramai org. aku kene dok umh dkt ngan my b coz die kan my partner aku, kalau x saper yg nk handle business nieh.....

my roommate n housemate aku nieh dh 2 thn dh aku kenal, since aku mule2 dok cnie thn 2007 smpi skrg, percaya xkalau aku bgtau aku hanya prnh kuar sekali..... (tupun sbb one of my ex housemate nk belanja mkn). aku x prnh anggap mrk kawan just housemate ONLY. sbb tue, aku x suke dok cni, apa2 hal aku xleh share.....psl keje ke, psl bf ke, psl shopping ke......mgkn sbb aku yg berbeza dr diorang.

p/s: doakan aku dpt cr rmh yg selesa, housemate yg cool n bilik yg luas utk aku kay. nati kalu family n kwn2 dtg, bley lepak n tdo dlm blk aku jee pasnie....hehe.... (aku sdh pun berangan2 nk beli mcm2 utk bilik aku di ikea....haha)

No comments: